Menu
0 Comments

Stephen Hendry a reusit break-ul maxim de 147 in prima zi la Crucible

Legenda s-a intors in arena sau, altfel spus, scotianul Hendry scrie o noua pagina din istoria Campionatului Mondial. La 43 de ani, septuplul campion mondial Stephen Hendry a inceput perfect editia din acest an a turneului de la Crucible, pe care l-a castigat de sapte ori in cariera, cu un break maxim in prima sesiune a disputei din primul tur cu Stuart Bingham.

EPTC 2
(cc) photo credit: Peter Huys

Pentru Hendry este al treilea break maxim reusit la Crucible dupa cele din 1995 si 2009. Scotianul l-a egalat astfel pe marele sau rival Ronnie O'Sullivan, care detine in palmares de asemenea trei 147 la Crucible (1997, 2003, 2008).

Doar alti patru jucatori au mai reusit break-ul maxim in arena din Sheffield in cadrul Campionatului Mondial: Cliff Thorburn (1983), Jimmy White (1992), Mark Williams (2005) si Ali Carter (2008).

Vedeti mai jos break-ul maxim reusit de Hendry in fata lui Bingham:

Pentru a vedea ce a declarat Hendry despre 147-le reusit in prima zi la Crucible, ce crede despre afirmatiile recente ale lui Mark Williams si care este primul jucator calificat in turul secund consultati sectiunea Snooker a Onlinesport.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.