Menu
0 Comments

FlyDubai intra pe piata din Romania cu trei zboruri pe saptamana

Compania aeriana low cost FlyDubai patrunde pe piata de profil din Romania si Macedonia cu trei respectiv doua zboruri saptamanale, informeaza portalul arabianbusiness.com


Zborurile Bucuresti-Dubai vor incepe la 1 octombrie cu o frecvente de trei curse pe saptamana, luni, miercuri si duminica, in timp ce la Skopje vor fi doar doua zboruri programate.

Cursele din Dubai spre Bucuresti sunt programate in intervalul 9:15-13:30, iar returul in intervalul orar 14:15-20:00. Din 28 octombrie cei de la FlyDubai intentioneaza sa introduca si un al patrulea zbor in zilele de joi.

“Ultimele două rute ilustrează angajamentul flydubai de a-şi extinde acoperirea din Orientul Mijlociu spre noi destinaţii. Acest lucru oferă clienţilor noştri mai multe alegeri, crescând opţiunile pentru călătoriile internaţionale. În plus, baza noastră din Dubai oferă expatriaţilor români şi macedoneni din întreaga lume legături cu ţara de origine”, a declarat directorul general al flydubai, Ghaith Al Ghaith.

Fondat la 19 martie 2008 la initiativa lui Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Fly Dubai si-a inaugurat zborurile cu o cursa spre Baku, Azerbaidjan, dupa care au urmat alte legaturi cu Armenia, Georgia, Kyrgystan, Rusia, Serbia, Turkmenistan si Ucraina.

Desi nu este parte a Grupului Emirates, FlyDubai a fost sprijinita la inceputul existentei de celebra companie aviatica a Emiratelor Arabe Unite.

In iulie 2008 cei de la FlyDubai au semnat un acord cu Boeing pentru 50 de aparate 777-800s in valoare de 3.7 miliarde de dolari. Primele aparate construite de compania americana au fost livrate in mai 2009, iar cele dintai curse au fost programate incepand cu 1 iunie 2009 spre Beirut (Liban) si Ammann (Iordania).

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza