Menu
0 Comments

Serialul Dallas revine pe micile ecrane

La mai bine de doua decenii de la aparitia in Statele Unite, indragitul serial Dallas revine in forta cu un nou sezon in care telespectatorii ii vor putea vedea la lucru pe indragitii Larry Hagman si Patrick Duffy.

Cei doi frati Ewing din industria petrolului continua rivalitatea personala pentru intaietatea in cadrul familiei si afacerilor, insa in peisaj apar lupii tineri reprezentanti ai noului val.

Este vorba de John Ross si Christopher, fii celor doi frati Ewing, J.R.si Bobby, care continua disputa familiala si personala la nivelul perioadei actuale.

Premierea noului sezon care va avea zece episoade este programata la postul american TNT, miercuri 13 iunie, pe durata a doua ore in care familia Ewing se reunste la celebra ferma Southfork din Dallas pentru nunta lui Christopher cu Rebecca Sutter.

Momentul este tocmai bun pentru a (re) introduce privitorii in atmosfera intrigilor si disputelor personale tesute in jurul povestii numite Dallas.

Desi atmosfera este vesela si plina de buna dispozitie, vechea rivalitate de familie renaste peste generatii, Christopher si John Ross continuand disputa dintre Bobby si J.R.

Peisajul va fi completat de Linda Gray, care interpreteaza rolul lui Sue Ellen Ewing, dar si de Brenda Strong, actrita care va juca rolul lui Anna Ewing, a treia sotie a lui Bobby.

Difuzat in aproape 100 de tari de pe intreg mapamondul intre anii 1978-1990, serialul de televiziune Dallas, un veritabil deschizator de drumuri pentru genul soap opera, a reprezentat o importanta oportunitate pentru multi de a intra in contact cu civilizatia si cultura americana.

Pentru Romania a fost serialul emblematic intr-o perioada cand programul la televizor era limitat la cateva ore pe zi, iar in zilele de difuzare a acestuia, joi si duminica, audienta atingea cote extrem de ridicate.

Difuzat initial de postul public de televiziune, serialul Dallas a fost reluat ulterior in mai multe randuri de postul privat Romantica.

Noul sezon va putea fi urmarit in Statele Unite pe reteaua TNT, in Marea Britanie pe Channel 5, iar in Canada pe postul Bravo. Deocamdata in Romania nicio televiziune nu si-a manifestat intentia de a prelua continuarea povestii din Dallas.

Tags: , , , , , , , ,

1 thought on “Serialul Dallas revine pe micile ecrane”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza