Menu
0 Comments

Sky a cumparat drepturile de televizare pentru meciurile din Premier League

Reteaua BSkyB a achizitionat cinci din cele sapte pachete de meciuri din Premier League pentru urmatoarele trei sezoane, informeaza broadbandtvnews.

Day 90 - Couch Potato

Celelalte doua pachete au revenit operatorului de telecomunicatii BT, astfel ca suma totala pentru drepturile de televizare a partidelor din prima liga engleza de fotbal a ajuns la ametitoarea suma de 3.7 miliarde de lire sterline (3.7 miliarde de dolari), cu 1.5 miliarde mai mult decat valoarea contractului precedent.

Pentru cele cinci pachete, care totalizeaza 116 meciuri, cei de la Sky vor plati 760 de milioane de lire sterline pe an. Potrivit celor de la Sky meciurile vor fi transmise pe toate platformele, inclusiv satelit, cablu, IPTV, online sau pe mobil.

Meciurile online for putea fi urmarite la fel ca si pana acum pe serviciul SkyGo, o aplicatie de tipul Eurosport Player.

De cealalta parte, cei de la BT vor oferi abonatilor 38 de meciuri in direct pe sezon, incluzand aici 18 partide din prima optiune si meciul de deschidere al fiecarui sezon din cele trei achizitionate.

Intrarea celor de la BT in scena prin achizitionarea a doua pachete a insemnat practic eliminarea concurentilor de la ESPN, care au ramas astfel fara Premier League, unul dintre cele mai atractive campionate de fotbal din lume.

Premier League poate fi urmarit in Romania la Digi Sport.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza