Menu
0 Comments

Televiziunea publica a lansat TVR Plus, propria platforma online

TVR se adapteaza din mers la noile cerinte ale pietei media si a lansat portalul TVR Plus pentru cei interesati sa vizioneze online toate cele sapte posturi ale institutiei din Pangrati.

captura tvrplus.ro

In afara continutului LIVE pe TVR Plus vor putea fi accesate toate emisiunile difuzate anterior, precum si momente din arhiva de aur a televiziunii publice, asa cum se arata in descrierea postata pe site-ul oficial.

Modelul celor de la TVR nu este nou pe segmentul media. Spre exemplu postul pan-european Eurosport pune la dispozitia pasionatilor de sport platforma online Eurosport Player.

Diferenta dintre TVR si Eurosport este data de costuri. Continutul celor din urma este pe baza de abonament, in timp ce la TVR, cel putin pentru moment, programele LIVE si emisiunile de arhiva pot fi accesate gratuit.

Un alt exemplu de acest gen este oferit de Mediapro care a lansat nu cu mult timp in urma platforma Voyo. Aceasta nu ofera continut LIVE, dar pe baza de abonament pune la dispozitia doritorilor seriale, filme si evenimente sportive.

In loc de concluzii, televiziunea incepe sa migreze si in Romania catre online care, vrem mai mult sau mai putin, reprezinta viitorul in materie de media si comunicare.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza