Menu
0 Comments

Cum sa primesti horoscopul direct in Facebook

Anul 2012 a inceput sa aiba o conotatie speciala de cand cu descoperirea calendarului mayas. Unii s-au grabit sa faca documentare despre 2012, iar altii au facut chiar filme anticipand, eroanat speram cu totii, un final tragic al omenirii.

Din punct de vedere astral anul 2012 marcheaza trecerea de la era Pestilor la era Varsatorului, si prin urmare ne asteapta o perioada de pace, liniste si intelegere pe toate planurile. De aceea nu ne putem lipsi de un horoscop bun.

Ca vrem mai mult sau mai putin, Horoscopul ocupa un loc important in viata fiecaruia dintre noi. Inevitabil alaturi de cafeaua pe care o servim in fiecare dimineata aruncam privirea la ce se va intampla in ziua respectiva.

Ne intereseaza zodia noastra si a apropiatilor, suntem interesati la conexiunile fericite care ne-ar putea scoate in cale o intamplare cu impact pozitiv.

Cum reteaua de socializare Facebook face parte practic din activitatea noastra de minut cu minut, era de-a dreptul greu de crezut ca ne putem lipsi de Horoscop cand navigam pe Facebook.

Pentru ca utilul sa fie imbinat perfect cu placutul a aparut o aplicatie de Facebook dedicata horoscopului, aplicatie pe care va invit sa o accesati pentru a fi la curent cu ultimele informatii din domeniu.

Cu un simplu click horoscopul zilnic este primit direct in contul de Facebook, un lucru foarte bun tinand cont ca nu mai trebuie pierdut timpul cu alte cautari pe internet.

Pe langa horoscopul zilnic poate fi primit si un horoscop detaliat pe saptamana sau chiar unul personalizat pentru fiecare zodie in parte, cu diverse caracteristici ce tin de dragoste, bani sau sanatate.

Personal in general ma intereseaza previziunile pe termen lung si tin sa iau in seama caracteristicile fiecarei zodii in parte, caracteristici care de cele mai multe ori se regasesc aproape fidel in realitate.

Tags: , , ,

1 thought on “Cum sa primesti horoscopul direct in Facebook”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.