Menu
0 Comments

RCS & RDS lansează Digi Oriunde, o aplicaţie pentru comunicare online pe telefoanele mobile

Comunicare online gratuită între utilizatorii din orice reţea mobilă şi extinderea cu o nouă opţiune a serviciului de telefonie mobilă Digi Mobil.

RCS & RDS a creeat Digi Oriunde, o aplicaţie de comunicare online prin care orice utilizator de smartphone poate comunica gratuit cu alţi utilizatori, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă în care aceştia se află.

Dacă doi parteneri se află în reţele mobile diferite, dar beneficiază de acces la date mobile sau WiFi, vor putea comunica gratuit direct de pe telefoanele lor mobile. Ambii utilizatori vor trebui să îşi descarce aplicaţia de pe Google Play.

Pentru aceasta, este necesar ca fiecare dintre ei să îşi creeze un cont pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro. Aplicaţia este compatibilă, pentru moment, cu sistemele de operare Android de tip 2.x şi 4.x, urmând ca în viitorul apropiat compania să ofere şi versiuni pentru IOS şi Windows Mobile.

Orice utilizator al serviciului are nevoie de acces la internet pe telefonul mobil (WiFi sau de alt tip), pentru funcţionarea acestuia.

Clienţii serviciului de telefonie mobilă Digi Mobil pot utiliza aplicaţia şi ca opţiune a serviciului de telefonie mobilă la care s-au abonat.

Utilizând Digi Oriunde, pot suna direct către orice utilizator de telefonie fixă sau mobilă, pot apela fără restricţii orice destinaţie naţională şi internaţională.

Convorbirile vor fi tarifate conform abonamentului de telefonie la care sunt abonaţi: cu 0 euro – pentru apeluri către Digi Tel şi Digi Mobil, cu 0,037 – 0,062 euro/minut către reţele mobile din România şi cu 0,012 euro/minut către reţelele fixe din ţară.

Comunicat de presa RCS & RDS

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.