Menu
0 Comments

Digi Sport schimba identitatea la aniversarea celor trei ani de existenta

Digi Sport, televiziunea cu cel mai complet conţinut sportiv din România şi cu cele mai importante competiţii mondiale difuzate, împlineşte 3 ani de emisie. Televiziunea de sport deţinută de RCS & RDS – cea mai mare companie de servicii TV din România – aniversează anii de activitate cu o nouă identitate vizuală. Noua grafică este elegantă şi mult mai dinamică, de înaltă calitate vizuală. Noile elemente vizuale sunt în acord cu actualul conţinut al postului şi cu tehnica implicată în transmiterea conţinutului către abonaţii Digi TV.

 

De la prima emisie şi până acum, Digi Sport a difuzat din ce în ce mai multe competiţii sportive premium. A transmis aceste competiţii în cea mai mare parte în exclusivitate şi le-a difuzat în cel mai bun format, digital şi HD.

 

Telespectatorii au putut urmări şi urmăresc în continuare pe cele 3 canale ale televiziunii, dintre care două şi în variantă HD: Liga 1 din România, Premier League din Anglia, Primera Division din Spania, Serie A Italia, Formula 1, Moto GP, tenis, atletism, handbal, baschet, hochei, box, gimnastică, judo, polo, etc.

 

Digi Sport a însemnat întotdeauna sport la superlativ, spectacol şi vedete la superlativ, combinate cu imagine şi sunet de cea mai bună calitate, High Definition. Ilustrăm acum această combinaţie ideală pentru iubitorii tuturor sporturilor, cu o grafică de înaltă ţinută, mult mai modernă şi dinamică”, declară Florin Nemeş, Coordonator Marketing şi PR RCS & RDS.

 

La aniversarea sa, Digi Sport dăruieşte telespectatorilor, următoarele 3 sezoane (august 2012 – mai 2015) ale celor mai titrate competiţii fotbalistice din lume, UEFA Champions League şi Europa League.

 

Telespectatorii Digi Sport sunt alături de noi de 3 ani, se bucură alături de noi de fiecare victorie şi se întristează la fiecare înfrângere. Vrem să îi răsplătim cu două supercompetiţii, care încep în această lună şi pe care le vom transmite în direct inclusiv online, pe www.digisport.ro şi pe m.digisport.ro. Deci vor putea viziona aceste competiţii nu numai abonaţii Digi TV, ci şi toţi abonaţii la internet fix şi mobil ai RCS & RDS.”, spune George Dobre, Redactor Şef Digi Sport.

 

Ce sărbătoreşte Digi Sport – momente importante în evoluţia televiziunii

  • apariţia, în 2009, pe piaţa TV din România, a celor 2 canale de sport, Digi Sport şi Digi Sport Plus

  • lansarea, în 2010, a emisiei în format HD, cu Digi Sport HD

  • creşterea numărului de canale, în 2011, când canalele devin Digi Sport 1, Digi Sport 2 şi Digi Sport 3

  • lansarea, în 2012, a celui de-al doilea canal în format HD: Digi Sport 2 HD

 

Campionate şi competiţii difuzate la Digi Sport

 

UEFA Champions League
UEFA Europa League
Supercupa Europei 2012
Supercupa Spaniei – EXCLUSIV
Primera Division – EXCLUSIV
Cupa Spaniei – EXCLUSIV
Liga 1 România
Premier League – EXCLUSIV
Serie A Italia – EXCLUSIV
Cupa Italiei – EXCLUSIV

Supercupa Italiei – EXCLUSIV
Campionatul de motociclism Moto GP – EXCLUSIV
Formula 1 – EXCLUSIV

Turneele de Tenis de la Wimbledon – EXCLUSIV
ATP MASTERS 1000 – EXCLUSIV
Diamond League – EXCLUSIV

 

Campionatele interne de handbal – EXCLUSIV

Liga Campionilor de Handbal – EXCLUSIV

Meciuri din cupele europene de handbal – EXCLUSIV

GP 2 – EXCLUSIV
GP 3 – EXCLUSIV
GT OPEN – EXCLUSIV
F3 OPEN – EXCLUSIV
Campionatul Intern de Baschet
Euroliga de Baschet
– EXCLUSIV
Campionatul intern (Superliga) de Hochei si Liga MOL – EXCLUSIV

Campionatul intern şi meciurile echipelor naţionale de polo – EXCLUSIV

Campionatul intern şi meciurile echipelor naţionale de volei – EXCLUSIV

 

 

Tags: , , , , ,

1 thought on “Digi Sport schimba identitatea la aniversarea celor trei ani de existenta”

  1. zamorano says:

    Continutul este eronat! Digi Sport NU TRANSMITE Serie A! Si nu sunt motive sa-i ridici atat in slavi. In acesti 3 ani au demonstrat un management dezastruos cu fiecare ocazie. N-au stiut sa exploateze eficient drepturile pe care le-au achizitionat. Nu te-ai saturat sa vezi meciuri de la jumatate si comentarii partinitoare? Eu da. Ma bucur ca de anul acesta voi vedea Serie A la Dolce. Macar acolo poti sa alegi ce partida vrei sa vezi, nu ce le da lor prin cap sa transmita.
    Succes!

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza