Digi Sport si Dolce Sport isi disputa meciurile din Serie A

Prima liga italiana de fotbal a debutat in ultima sambata a lunii august, dar chiar si asa impatimitii fotbalului din Serie A au avut neplacuta surpriza de a constata ca partidele din Italia lipsesc de pe sticla.

Digi Sport a transmis meciurile din Serie A pana la finalul sezonului trecut si dupa toate probabilitatile va continua si cu sezonul 2012/2013. Negocierile sunt in curs si potrivit unor surse apropiate postului sunt peste 75% sanse sa vedem din nou Serie A la Digi Sport din etapa a 2-a.

Intre timp pe fir a intrat si Dolce Sport pentru a negocia preluarea pachetului de meciuri din Italia, dar televiziunea celor de la Romtelecom a gasit in Digi Sport un adversar de calibru pe acest segment si se pare ca discutiile s-au incheiat prematur.

Chiar si asa n-ar strica pentru cei de la Dolce sa preia Ligue 1, un campionat cu o cota extrem de ridicata dupa ultimele achizitii reusite de Paris Saint Germain. Urmeaza si transferul lui Adrian Mutu la Ajaccio, deci un alt motiv de a vedea prima liga franceza si in Romania.

Nu de alta dar vorba unor forumisti, o televiziune de sport care se respecta trebuie sa transmita mai mult sport si mai putin teleshoping si reluari ale reluarilor.

Citiţi şi: Dolce Sport transmite Serie A şi Ligue 1

Chiar şi aşa, Digi Sport poate face uz oricand de clauza de preemtiune pe care o are pentru a sufla concurentei pachetul de meciuri.

Oferta celor de la Dolce Sport si Sport.ro este analizata de cei care detin meciurile din Serie A, insa unele surse indica faptul ca discutiile sunt blocate undeva la nivelul Ungariei. Acolo televiziunea Sport Klub difuzeaza deja partidele din Serie A, in conditiile in care si Digi Sport HU este un jucator important pe nisa de sport.

Sport Klub RO si-a incetat activitatea la 1 iunie.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza