Menu
0 Comments

Google+ a ajuns la 400 milioane de utilizatori înregistraţi

Reţeaua de socializare lansată de Google în urmă cu doar un an creşte încet dar sigur. Potrivit vicepreşedintelui Google, Vic Gundotra, Google+ are în prezent 400 milioane de utilizatori, dintre care 100 milioane activi.

”În această săptămână am depăşit pragul a 400 milioane de oameni care s-au înregistrat pe Google+. Am lansat platforma publică în urmă cu doar un an şi nu ne-am imaginat că în doar 12 luni atât de mulţi oameni se vor înregistra”, a scris Gundotra pe profilul lui de Google+.

Facebook, principalul concurent al Google+, numără în prezent potrivit estimărilor oficiale 955 milioane de utilizatori activi, ceea ce înseamnă aproape de zece ori mai mult faţă de Google+.

Diferenţa poate părea mare, dar judecând după timpul scurt prin care Google+ a ajuns la 100 milioane de utilizatori activi viitorul se anunţă interesant prin prisma concurenţei între cele două reţele.

Google+ mizează şi pe comportamentul utilizatorilor Facebook care ar putea migra în viitorul apropiat la fel cum s-a întamplat spre exemplu în trecut cu Hi5.

Orice reţea de socializare are tendinţa de a atinge la un moment un anumit plafon maxim de utilizatori, iar după acest maxim urmează inevitabil şi regresul.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza