Menu
0 Comments

Sied van Riel mixează la Bucuresti într-un eveniment marca Trancendance

Toamna începe bine pentru pasionații genului trance & progressive. Vara a trecut și petrecerile de la malul mării sunt deja istorie rămânând ancorate frumos în galeriile foto și albumele video ale norocoșilor participanți.

După Markus Schulz la Loca Beach în Costinești, germano-americanul filmând chiar și un videoclip la una dintre piesele noului său album în Centrul Vechi din Bucuresti, Armin van Buuren la deja tradiționala întalnire de la Dance Weekend, și ATB in petrecerile sale de club, toamna il aduce la Bucuresti pe Sied van Riel.

Sied van Riel la Bucuresti va fi gazduit in Studio Martin pe 28 septembrie, intr-o seara de vineri spre sambata, iar potrivit organizatorilor biletele au preturi cuprinse intre 20 lei (pana in miezul noptii) si 30 lei (dupa miezul noptii).

Snatt & Vix, cei doi reprezentanti Armada Music din Romania, vor asigura partea de warm up si after.

Nume mai putin cunoscut pentru Romania, Sied van Riel este un DJ si producator originar din Rotterdam, asadar olandez autentic si cand spui Olanda in materie de trance deja nu mai e nevoie de prea multa intoducere.

Sied van Riel si-a inceput cariera in 2006 alaturi de Spinnin Records si Black Hole Recordings, doua dintre cele mai cunoscute case de discuri din zona trance. Ultima dintre acestea si-a obtinut notorietatea, spre exemplu, dupa colaborarea cu Tiesto.

Pentru a va face o idee despre stilul lui Sied van Riel il puteti asculta pe postul online Afterhours FM lunea, de doua ori pe luna, mai precis in a doua si a patra zi de luni, in emisiunea sa Rielalistic.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/14022573″ iframe=”true” /]

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza