Menu
0 Comments

Zuckerberg a renunţat la ideea unui smartphone Facebook. Vrea propriul motor de căutare

Mult anunţatul smartphone Facebook care urma să fie construit de compania lui Mark Zuckerberg împreună cu cei de la HTC devine pe zi ce trece o idee tot mai greu de pus în practică.

Însuşi Zuckerberg s-a exprimat public împotriva acestui proiect, declarând că un smartphone Facebook nu şi-ar găsi susţinerea într-o piaţă şi aşa extrem de încărcată pe acest segment.

Ce vrea în schimb fondatorul reţelei de socializare Facebook este să pătrundă cu invenţia sa în materia de social media pe toate dispozitiele şi toate sistemele de operare.

Mark Zuckerberg interviewed by Financial Times, Scobleizer, and Techcrunch

”Dacă alte companii au strategia construirii propriului hardware, noi mergem în direcţia opusă. Şi anume vrem să construim un sistem care să poată fi integrat în orice dispozitiv pe care oamenii doresc să-l folosească”, a declarat Zuckerberg.

Cum ideea propriului smartphone a pălit în faţa altor năzuinţe, Zuckerberg are ambiţii pe un alt segment şi vrea să intre în concurenţă directă cu Google şi Microsoft la capitolul motoare de căutare.

Dacă Google a aruncat mănuşa prin reţeaua Google+, de ce nu ar răspunde şi Zuckerberg printr-un motor de căutare Facebook?

De văzut în ce măsură noua iniţiativă a miliardarului american va prinde contur.

Tags: , , , , ,

1 thought on “Zuckerberg a renunţat la ideea unui smartphone Facebook. Vrea propriul motor de căutare”

  1. m00ve says:

    Actiunile Google vor scadea cu 50 % :)) Folosesc deja alt motor de cautare in paralel cu cel de la Google.  Il astept cu nerabdare pe cel de la Facebook.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.