Menu
0 Comments

Apple a lansat cel mai subţire iMac din toate timpurile

This Is A Mac's World

Compania americană Apple a lansat oficial, marţi, noul şi cel mai subţire iMac produs vreodată. Cu o grosime de doar 5 mm, iMac versiunea 2012 este disponibil în două variante de display: unul de 21.5” şi un altul de 27”.

Ecranul de tip IPS oferă o claritate excepţională şi o reprezentare foarte fidelă a culorilor indiferent de unghiul de privire al utilizatorului.

iMac vine echipat cu procesoare quad core i7 de la Intel care îl fac cu până la 70 de procente mai rapid decât modelele anterioare.

Ca placă grafică au fost alese modelele AMD Radeon HD, oferind o viteză de execuţie superioară şi posibilitatea de a edita fişiere video în format High Definition.

Sistemul de operare folosit este acelaşi iOS de la Apple, care vine cu o serie întreagă de aplicaţii specifice produselor Apple.

Odată cu noul iMac cei de la Apple au lansat şi noua tabletă iPad Mini al cărei preţ de pornire în SUA este undeva la 240 $. Caracteristicile iPad Mini sunt următoarele: ecran de 20 cm, rezoluţie de 1024×768 (fără Retina Display), grosime de 7,2 mm, 0,3 kilograme (cu 53% mai uşor decât iPad).

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza