Menu
0 Comments

Depeche Mode revine la Bucureşti pe 15 mai 2013

Trupa Depeche Mode va concerta pentru a doua oară în istorie în România după evenimentul care a avut loc în 2006 pe vechiul stadion Lia Manoliu din Bucureşti.

De această dată concertul va avea loc pe moderna Arenă Naţională la 15 mai, data fiind confirmată într-o conferinţă de presă transmisă live pe propriul site chiar de membrii trupei Depeche Mode.

Organizatorul Emagic a anunţat că biletele vor putea fi achiziţionate online începând cu data de 29 octombrie anul acesta.

Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher, cei trei grei care formează Depeche Mode, au inclus Bucureştiul pe harta viitorului turneu mondial care va cuprinde 25 de concerte numai pe Bătrânul Continent.

În total vor fi numai puţin de 34 de show-uri între 7 mai şi 29 iulie, timp în care Depeche Mode vor încânta aproape 2 milioane de spectatori pe arene sportive celebre precum Stadioanele Olimpice din Berlin, Roma, dar şi pe Stade de France din Paris sau arena Lokomotiv din Moscova.

Depeche Mode ar fi trebuit să revină la Bucureşti încă din 2009, dar din motive obiective concertul de atunci a fost anulat în ultimul moment.

Cu o carieră remarcabilă de aproape 33 de ani, trupa Depeche Mode a lansat nu mai puţin de 12 albume de studio vândute în peste 100 de milioane de unităţi.

Preţuri bilete. Fanii car vor dori să achiziţioneze bilete pe gazon chiar în faţa scenei vor fi nevoiţi să achite 245 lei. Tot pe gazon dar în partea din spate preţul unui tichet este de 135 lei. Pentru tribune exista mai multe categorii de preţuri între 170 la peluză inelul 3 şi 435 la triubuna I (VIP).

Vedeţi mai jos concertul Depeche Mode susţinut la Barcelona în 2009:

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza