Menu
0 Comments

Eurosport va transmite în continuare Mondialul de Superbike

World Superbike Championships 2011 Assen

Cel mai spectaculos campionat pe două roţi din lume în acest moment, World Superbike, va putea fi urmărit în următorii trei ani pe frecvenţele Eurosport Internaţional.
 
Reprezentanţii postului pan-european cu sediul la Paris şi oficialii Infront & Sports Media au semnat un nou contract de televizare a Mondialului de Superbike pentru sezoanele 2013, 2014 şi 2015. Prin această nouă înţelegere postul Eurosport şi-a asigurat exclusivitatea pentru imaginile video în patru pieţe diferite (Irlanda, Marea Britanie, Franţa şi Germania).
 
Pe lîngă cursele categoriei principale Superbike, Eurosport va transmite în continuare clasele de susţinere Supersport şi Superstock 1000.
 
Toate rundele Mondialului de Superbike vor fi în direct sau înregistrat la calitate High Definition pe frecvenţele posturilor Eurosport şi Eurosport 2.
 
”Eurosport este un partener constant al Campionatului Mondial de Superbike încă din 1998 şi suntem bucuroşi că am prelungit această colaborare pentru încă trei ani”, a declarat Julien Bergeaud, directorul de programe şi achiziţii de la Eurosport.
 
La rândul lor, reprezentanţii Infront Sports & Media, s-au declarat încântaţi de noul acord şi de asigurarea unei vizibiliăţi la cele mai înalte cote în următorii trei ani la nivelul Europei.
 
Postul Eurosport este în prezent recepţionat în 59 de ţări.
Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza