Menu
0 Comments

Iftimoaie revine în ring la Superkombat Craiova

La un an de la ultima sa luptă oficială, veteranul Ionuţ Iftimoaie va urca din nou în ring. Evenimentul va avea loc la 10 noiembrie în cadrul galei Superkombat Final Elimination din Craiova şi va marca inaugurarea Sălii Polivalente din Cetatea Banilor.

Unul dintre pionierii K-1 în România, Iftimoaie (34 de ani), care i-a învins în cariera sa pe Petar Majstorovic, Freddy Kemayo şi Sergei Gur, a declarat că importanţa galei de la Craiova l-a convins să  lupte din nou, iar în momentul de faţă se află în plină pregătire pentru meciul cu Wilson, un american de 115 kilograme care a participat cu succes la K-1 Los Angeles şi la K-1 Final 16 Tokyo, unde a remizat cu legendarul Rick Roufus.

“Ionuţ şi-a manifestat dorinţa de a participa la acest eveniment, care se anunţă a fi unul peste K-1 Bucureşti din 2010. Craiova va fi capitala mondială a K-1 pentru o seară pentru că toată lumea va fi cu ochii pe Superkombat Final Elimination”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Iftimoaie se va alătura altor vedete autohtone, care au fost confirmate pentru cel mai puternic eveniment pe reguli de K-1 din Europa. Calificat între primii 8 din lume în urma galei K-1 Final 16 de la Tokyo, Cătălin Moroşanu va lupta la rândul său într-un super-fight, în timp ce Benjamin Adegbuyi şi Sebastian Ciobanu sunt în cursa pentru calificarea în finala de pe 22 decembrie, unde premiul cel mare este un Mitsubishi Pajero.

Gala Superkombat Final Elimination Craiova, programată pe 10 noiembrie, va fi transmisă în direct în 75 de ţări de pe 4 continente prin intermediul Eurosport, urmând ca numărul total de ţări în care se va putea urmări evenimentul să ajungă la 90.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza