Menu
0 Comments

Mutu şi Marica au petrecut în club cu olandezii

Arsenal v Sevilla

Bucuroşi că şansele României la calificare au rămas intacte după 1-4 pe teren propriu cu Olanda, Adrian Mutu şi Ciprian Marica au petrecut alături de mai mulţi componenţi ai naţionalei bateve într-un club bucureştean până spre primele ore ale dimineţii, informează Onlinesport, care citează tabloidul Click.

Alături de cei doi lideri ai naţionalei României s-au aflat Robin van Persie, atacantul care a închis tabela pe Naţional Arena, Ibrahim Affelay, jucător intrat la olandezi pe final şi Nigel De Jong, buldogul care a închis jocul la centrul terenului pentru echipa lui Van Gaal.

Escapadele jucătorilor români în cluburi înainte sau după meciurile naţionalei nu mai reprezintă de mult o noutate şi cazul de faţă ar fi trecut aproape neobservat dacă prieten de pahar n-ar fi fost chiar adversarii din teren.

Cum în toate există un început, trebuie să ne obişnuim ca şi după meciul de la Budapesta, indiferent de scor, în lumina prieteniei româno-maghiare şi a tradiţiei seculare care leagă cele două popoare, Mutu şi compania să stea la un pahar de ”horincă” cu alde Bogdan, Dszuszak şi care s-o mai regăsi bun de băutură.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.