Menu
0 Comments

Programul şi preţul biletelor Galei K1 Superkombat Final Elimination de la Craiova

Un fight card de excepţie într-o nouă sală polivalentă impresionantă. Gala K1 Superkombat Final Elimination de la Craiova aduce laolaltă şase dintre cei 16 luptători care au urcat în ringul finalei K1 de la Tokyo.

În total, campioni din 10 ţări de pe 4 continente se vor duela în cel mai important eveniment pe reguli de K-1 din Europa, care programează 9 meciuri, dintre care 4 eliminatorii pentru marea finală Superkombat de pe 22 decembrie.

Şase câştigători de Superkombat World Grand Prix, printre care campionul din 2011 Sergey Lascenko, şi campionul categoriei grea Ismael Londt, campionul K-1 Bucureşti 2010 – Freddy Kemayo, eroul K-1 Alexey Ignashov, câştigătorul K-1 Las Vegas 2003 – Carter Williams, campionul WKN Tomas Hron şi noua descoperire a promotorului Eduard Irimia, Radu Spinghel, cel mai înalt luptător din lume pe reguli de stand up, formează constelaţia de vedete prezentă pe 10 noiembrie la Craiova.

Doi eroi Local Kombat se bat pentru calificare, Sebastian Ciobanu şi Benjamin Adegbuyi, în timp ce Ionuţ Iftimoaie şi Cătălin Moroşanu vor lupta în super-fight-uri la gala unde sunt aşteptaţi aproape 5.000 de spectatori. De asemenea, Ignashov şi Kemayo sunt anunţaţi în meciuri eliminatorii, în timp ce Lascenko şi Londt vor reedita marea finală Superkombat 2011.

“Cu siguranţă, va fi cea mai puternică gală deoarece avem sportivi aflaţi la cel mai înalt nivel. Toată lumea K-1 va fi cu ochii pe Craiova în seara zilei de 10 noiembrie, mai ales că Superkombat Final Elimination va fi în direct în 75 de ţări pe 4 continente”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, completat de primarul municipiului Craiova, Olguţa Vasilescu: “Am promis că vom lansa Sala Polivalentă cu un eveniment mondial şi mă bucur că vom putea organiza Final Elimination în municipiul nostru pentru că va fi o adevărată lovitură de imagine pentru Craiova şi România. În plus, un clip de 30 de secunde va rula la începutul evenimentului pe micile ecrane din 75 de ţări în care vor fi prezentate principalele obiective din oraş.”

Gala Superkombat Final Elimination, programată sâmbătă, 10 noiembrie, la Sala Polivalentă din Craiova, de la ora 21:00, va fi transmisă în direct în 75 de ţări de pe 4 continente prin intermediul Eurosport. În România, evenimentul va putea fi urmărit pe Pro TV, Sport.ro şi Eurosport. Preţul biletelor va începe cu 60 de lei, iar acestea pot fi achiziţionate începând de astăzi de pe eventim.ro, reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, cât şi de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Craiova.

Fight-card Superkombat Final Elimination Craiova:

Super-fight (+96 kg)
1.Dimitry Bezus (Rusia) vs Tomas Hron (Cehia)

Super-fight (+96 kg)
2. Ibrahim Aarab (Maroc) vs Dzevad Poturak (Bosnia Herţegovina)

Final Elimination (+96 kg)
3. Sergey Lascenko (Ucraina) vs Ismael Londt (Surinam)

Final Elimination (+96 kg)
4. Pavel Zhuravlev (Ucraina) vs Freddy Kemayo (Franţa)

Final Elimination (+96 kg)
5. Roman Kleibl (Cehia) vs Sebastian Ciobanu (România)

Final Elimination (+96 kg)
6. Benjamin Adegbuyi (România) vs Alexey Ignashov (Belarus)

Super-fight (+96 kg)
7. Petr Vondracek (Cehia) vs Radu Spinghel (SUA/România)

Super-fight (+96 kg)
8. James Wilson (SUA) vs Ionuţ Iftimoaie (România)

Super-fight (+96 kg)
9. Carter Williams (SUA) vs Catalin Moroşanu (România)
 

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza