Menu
0 Comments

Romtelecom a achiziţionat siteul online de filme Muvix

Compania de telecomunicaţii Romtelecom s-a întărit pe partea de conţinut online prin achiziţionarea serviciului de filme Muvix, informează Broadband TV News.

Potrivit lui Orlando Nicoară, general manager la Mediafax Group, conţinutul Muvix va fi integrat în deja existenta platformă Dolce TV. Mai nou aceasta poate fi accesată şi pe tablete sau smartphones.

“Pentru Mediafax Group e un pas normal, acela de a ne folosi resursele, limitate pe o piata care scade, cea de media, pe activitatile de print/online/news si ecommerce. Am iesit din acest business, deoarece video online este extrem de scump, iar piata inca se formeaza, ceea ce inseamna necesitatea de a investi permanent” (Orlando Nicoară pe blogul său)

Serviciul online de filme Muvix a fost lansat în decembrie 2009 de MediaPro Interactive, fosta divizie online a Mediafax Group, fiind un site cu filme contra cost, altfel spus video on demand.

Prin intermediul Muvix utilizatorii au acces la filme licenţiate de la Disney şi alţi producători importanţi din industria cinefilă.

Muvix.ro numără în prezent peste 10.000 de clienţi, iar principalul concurent de pe acest segment este Voyo.ro, site cu un profil asemănător deţinut tot de Mediapro si care a ajuns potrivit cifrelor oficiale la aproape 80.000 de abonaţi fiind disponibil în şase ţări.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.