Menu
0 Comments

Ronaldo îi sparge casa lui Boateng

Cristiano Ronaldo naked for Emporio Armani jeans campaign

Kevin-Prince Boateng a fost unul dintre jucătorii de prim plan ai echipei AC Milan sezonul trecut, dar vremurile de glorie pentru ghanez par de mult apuse.

Oficial accidentările repetate l-au scos din picior pe noul număr 10 de la Milan, evoluţiile acestuia din sezonul actual fiind mai palide chiar şi decât media echipei, una de altfel extrem de mică după cele cinci înfrângeri suferite.

Off the record însă vorbesc gurile rele că Boateng ar suferi din dragoste şi vinovat pentru căderea sa morală ar fi nimeni altul decât Cristiano Ronaldo.

Şeptarul lui Real Madrid a pus ochii pe iubita lui Boateng, i-a căutat cu disperare numărul de telefon şi după ce l-a găsit a început un pasionant un doi cu sms-uri.

Cel puţin aşa susţine revista italiană Novella 2000 citată la noi de Mediafax.

Boateng are toate motivele de îngrijorare, mai ales că a cerut-o recent de soţie pe Melissa Satta, iubita lui, cei doi plănuind nunta pentru anul 2013.

Mijlocaşul ofensiv ghanez a şocat opinia publică din ţara sa de origine în vară când şi-a anunţat retragerea de la naţională în plină campanie de calificare la Cupa Mondială din 2014. Motivul? S-ar putea crede că Melissa e de vină. Ei bine, nu. ”Prinţul” a declarat că nu mai poate face faţă pe două planuri în carieră.

De văzut cum va reuşi să-i ţină piept năvalnicului Cristiano Ronaldo.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza