Menu
0 Comments

Swedish House Mafia la Bucureşti pe 14 decembrie

Cei trei suedezi de excepţie care formează trupa house Swedish House Mafia au inclus România pe harta ultimului turneu pe care îl vor susţine înainte de renunţa la proiectul început în 2008.

Axwell, Sebastian Ingrosso şi Steve Angello vor putea fi urmăriţi la Bucureşti în data de 14 decembrie într-un loc care până la data publicării acestui material nu a fost încă stabilită.

De altfel concertul de la Bucureşti nu a fost nici acesta confirmat oficial pe site-ul trupei suedeze, însă pe pagina de facebook a Swedish House Mafia este oferit drept indiciu pentru concertul din ţara noastră o imagine cu Palatul Parlamentului (celebra Casa Poporului).

Evenimentul de la Bucureşti, de departe cel mai aşteptat al finalului de an în peisajul muzicii electronice din România, va avea loc între cele două concerte de la Amsterdam şi show-ul programat la Moscova în 15 decembrie. Vorbim de concerte confirmate, dar şi pentru spectacolul din ţara noastră este o chestiune de ore până când va fi anunţat oficial.

Turneul de adio al trupei Swedish House Mafia va debuta pe 16 noiembrie la Dubai şi se va încheia la 9 martie 2013 în Las Vegas.

Deşi au doar patru ani de când concertează sub acelaşi brand, cei trei DJ şi producători suedezi care formează Swedish House Mafia au reuşit să câştige milioane de fani în întreaga lume, pieţele din Marea Britanie şi Statele Unite situându-se în topul preferinţelor.

Asta a făcut ca în 2011 trupa suedeză să intre în primele zece locuri ale DJ Mag Top 100, iar popularitatea celor trei este într-o continuă creştere.

Două albume au scos cei trei împreună: Until One lansat în 22 octombrie 2010 şi Until Now în 22 octombrie 2012. De-a lungul timpului piese precum Leave the World Behind (2009), Miami 2 Ibiza (2010), Save The World (2011) sau Don’t You Worry Child (2012) au escaladat topurile de profil până în poziţiile fruntaşe.

Cei trei au anunţat la 24 iunie 2012 că vor pune capăt proiectului şi vor cotinua să facă muzică pe cont propriu, iar One Last Tour va fi turneul de adio aşa cum îi spune şi numele.

UPDATE: Biletele au preţuri cuprinse între 110 şi 240 lei în avans, iar în seara evenimentului costa 170 lei, respectiv 300 lei pentru zona VIP.

Vedeţi mai jos o bucată din setul pe care Swedish House Mafia l-a susţinut în acest an pe scena Tomorrowland:

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza