Menu
0 Comments

Above & Beyond spun adio emisiunii Trance Around The World

Teribilă veste pentru împătimiţii show-ului radio Trance Around The World produs de grupul britanic Above & Beyond. După o un episod 449 de colecţie în care au fost mixate cele mai tari piese difuzate de-a lungul celor 9 ani de existenţă, Tony McGuiness a anunţat că episodul aniversar 450 din Bangalore, India, va fi ultimul pe care îl vor mai produce.

"Trance Around The World 450 will be the last ever Trance Around The World”. Tony McGuiness

Anunţul a picat ca un trăsnet peste comunitatea #TATW de pe Twitter care după două ore de mixuri fabuloase a primit ca o lovitură de maciucă în moalele capului.

Trance Around The World este cea mai ascultată şi îndrăgită emisiune de trance după A State of Trance, iar de-a lungul anilor cei trei care compun Above & Beyond au reuşit să-şi creioneze o identitate aparte în peisajul muzicii electronice.

Revin cu detalii pe măsură ce vor apărea alte reacţii oficiale. Până atunci dezamăgirea a pus stăpânire pe fanii TATW din întreaga lume:

how to destroy the feelings in 2 seconds

I just dont understand why they just announced it like it was nothing

Off to sleep. I hope this last announcement turns out to be a bad dream I was having

Now my life haven't any sense.. I just wanna cry a river…

i ask you why do you feel the need to end it here? is a worldwide success that I can see going on for many more years

La întrebarea de mai sus doar cei de la Above & Beyond pot răspunde. N-ar fi exclus ca cei trei să o ia pe căi diferite din moment ce TATW nu va mai exista.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.