Menu
0 Comments

Ce se întâmplă cu adevărat de Black Friday

Buy Nothing Black Friday

Hai ca mai avem putin si o luam razna chiar cu totii. Daca pana si pe Okazii e Black Friday…Personal nu mai pot cu acest Black Friday.

Zici ca e Mos Craciun cu Ziua lui Valentin, Iupurasul (nu cel din bancuri) si ce s-o mai fi inventat la un loc. Deci noi, strict raportat la noi romanii, nu producem nimic, dar in schimb consumam de rupem.

Daca asa numitele reduceri apar in peisaj, reteta e completa pentru a ne pierde orice simt al ratiunii. La noi în ţară nici măcar şuruburi sau pixuri nu mai suntem capabili să facem, le luam pe calea apelor din China, cel mai probabil. Hainele din Mall-uri au de la trei cifre în sus în stânga zecimalei, că doar sunt realizate în India, China sau Bangladesh.Dacă prinzi ceva din Turcia să te consideri norocos.

Acest Black Friday care se întinde mai ceva ca gripa aviară nu este altceva decât un alt exemplu despre societatea în care trăim. O societate în care noi suntem testerii unor mari corporaţii, ai unor producători.

Testăm şi consumăm orice, de la alimente, medicamente şi până la obiecte de larg consum, cum ar fi electricele şi electrocasnicele. De Black Friday, această invenţie bine ticluită a strategilor economici de prin marile office-uri corporatiste, se mai întâmplă un fenomen.

Micii  comercianţi din domeniu dau buzna pe site-urile de specialitate, cumpără aproape tot cu reducerile de rigoare şi apoi de mâine încolo vând produsele respective nu cu 45% reducere, ci cu un 10-15%.

Oricând se vor găsi ”amatori de reduceri” sau alte personaje dornice să facă un deal bun, pentru care Black Friday chiar s-ar putea transforma într-o zi neagră la portofel.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.