Menu
0 Comments

Larry Hagman, alias J.R. Ewing, a încetat din viaţă la 81 de ani

Larry HagmanNS

Actorul american Larry Hagman, cunoscut publicului din întreaga lume pentru inegalabilul rol al lui J.R. Ewing din serialul Dallas, a încetat din viaţă sâmbătă dimineaţa la vârsta de 81 de ani.

Hagman suferea de mai mulţi ani de cancer, iar în 1995, după ce i-a fost descoperită o tumoare la ficat, actorul a fost supus unui transplant.

Fanii serialului Dallas au primit cu bucurie revenirea familiei Ewing pe micile ecrane odată cu noua serie realizată şi difuzată pe reţeaua americană TNT.

Larry Hagman, vizibil schimbat fizic după 20 de ani de la ultimul sezon al vechiului Dallas, dar neschimbat ca şi interpretare a personajului J.R.Ewing care i-a adus celebritatea, şi-a jucat excelent rolul de tată, frate şi lider al familiei Ewing.

Sezonul 2 din noul Dallas are premiera la 28 ianuarie 2013. Rămâne de văzut daca va mai exista şi un al treilea sezon în contextul dispariţiei dintre a celui care a fost Larry Hagman.

Pentru mulţi însă, fie că l-au iubit sau l-au urât, personajul J.R. Ewing s-a confundat de-a lungul timpului cu serialul Dallas.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza