Menu
5 Comments

UPC intervine în scandalul dintre RCS-RDS şi Discovery

TP cable

Compania de televiziune prin cablu şi satelit UPC simte miros de noi eventuali abonaţi la orizont şi plusează cu o ofertă de sărbători pentru toţi cei care vor să lase cablurile RCS-RDS jos şi să migreze în reţeaua lor.

Iată mai jos ce au scris cei de la UPC România pe contul lor de Facebook:

Dragi fani curiosi ai UPC, din decembrie va oferim cea mai extinsa grila de documentare – 20 canale (avem si toate cele 8 canale ale Discovery Networks), reusind astfel sa va aducem continut superb care sa va lumineze sarbatorile. De la 1 decembrie avem in grila Discovery ID, iar In premiera pentru Romania vom lansa Animal Planet HD.

Iar partea cea mai buna este ca oferim vizionare libera in decembrie pentru toti cei care sunt si care doresc sa vina in reteaua noastra. Pentru mai multe detalii sunati la 031 100 1000 sau trimiteti numele, nr de telefon, adresa de email si adresa completa la feedback@upc.ro.

Merry Merry Curiosity!

Potrivit datelor apărute în media UPC avea la începutul trimestrului doi puţin peste 1.1 milioane de abonaţi, în contextul în care RCS-RDS (încă) mai numără peste 3 milioane de abonaţi.

De urmărit care vor următoarele cifre după schimbările operate de RCS-RDS în grila de programe şi nemulţumirea atrasă de această mutare în rândul publicului.

Tags: , , , , , , ,

5 thoughts on “UPC intervine în scandalul dintre RCS-RDS şi Discovery”

 1. god says:

  Bravo UPC. Si eu voi rezilia contractul cu RDS pentru aceasta magarie. Sper ca multi romani sa renunte la RDS si la serviciile lor de 2 lei.

  1. Dumitru says:

   Cred ca vor fi mai mulţi care vor spune adio RDS. Una dintre variante este intr-adevar UPC, insa nu trebuie neglijaţi nici cei de la Dolce care, teoretic, ar avea mai multe şanse de extindere prin serviciul IPTV.

 2. monica says:

  Am sunat deja la UPC, inainte sa citesc acest articol. Dupa multi ani de servicii RDS maine ma duc sa-mi reziliez contractul

  1. Dumitru says:

   Şi ce ţi-au răspuns Monica cei de la UPC? Sunt curios ce se întâmplă dacă au solicitări din zone unde nu au acoperire. Şi nu sunt puţine deloc.

 3. d says:

  Ce nu stiti voi e ca upc si discovery sunt detinute de aceasi companie.

  Hai sa vedem cati or sa plrce de la rds. La cat de prost a ajuns discovery in ultimii ani, probabil nimeni.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza