Menu
0 Comments

Breaking Bad a primit trei nominalizări la Satellite Awards

Actor Dean Norris ("Hank") poses with a fan at the Breaking Bad Screening Lab in Hollywood

Serialul Breaking Bad, produs de AMC, a fost nominalizat la trei categorii în cadrul premiilor Satellite acordate anual de International Press Academy, o asociaţie care reuneşte jurnalişti de print, online, televiziune, radio, dar şi bloggeri din întreaga lume.

Breaking Bad, unul dintre cele mai îndrăgite seriale din istoria televiziunii, a fost nominalizat la categoriile Best Drama Series, Best Actor in a Drama Series pentru Bryan Cranston (personajul Walter White) şi Best Actor in a Supporting Role pentru Giancarlo Esposito (Gustavo Fring).

Concurenţa se anunţă una însemnată pentru Breaking Bad, alte seriale de top intrând în competiţie cu seria produsă de AMC.

Este vorba de Justified (serial difuzat de Fox), Downtown Abbey (PBS), Game of Thrones şi The Newsroom (ambele difuzate de HBO), The Good Wife (CBS), Homeland (Showtime) şi Nashville (ABC).

Genialul Bryan Cranston îi va avea drept rivali la categoria cel mai bun actor într-un serial dramă pe Jeff Daniels din The Newsroom, pe Damian Lewis din Homeland, pe Timothy Olyphant din Justified, pe Jonny Lee Miller din Elementary şi, ultimul dar nu cel din urmă, pe Jon Hamm din Mad Men.

A 17-a ediţie a Galei Premiilor International Press Academy va avea loc, duminică, 16 decembrie 2012.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza