Menu
0 Comments

Campionatul European de handbal feminin va putea fi urmărit pe Youtube

Federaţia Europeană de Handbal şi Infront Sports & Media, partenerul de marketing al celor de la EHF, au hotărât se se alinieze noului curent spre care tinde mass-media, astfel că YouTube va transmite pe un canal dedicat meciurile de la Campionatul European de handbal feminin din Serbia.

Toate cele 47 de meciuri ale turneului final vor fi LIVE VIDEO pe YouTube, iar la cerere publicul din faţa monitoarelor vor avea la dispoziţie şi opţiunea comentariului în limba engleză, informează site-ul oficial al competiţiei.

De acesta se vor ocupa Paul Bray şi Clayton Lucas, doi oameni cu o vastă experienţă în domeniu şi mii de ore de transmisii televizate. Primul a jucat handbal de performanţă în echipa Marii Britanii, iar cel de-al doilea comentează pentru Eurosport din 2003 diverse discipline sportive.

Astfel prin intermediul canalului www.youtube.com/ehfeuro handbalul feminin de la Campionatul European va pătrunde în peste 160 de ţări, cu excepţia unora unde conţinutul YouTube este restricţionat.

 

Printre acestea se numără din păcate pentru noi şi România, alături de Danemarca, Norvegia, Suedia, Germania, Franţa, Belarus, Rusia, Israel, Croaţia, Islanda, Slovacia, Bulgaria, Cehia şi Spania.

Campionatul European de handbal feminin este transmis în România de postul TVR 2, iar meciurile pot fi urmărite şi online în format LIVE TEXT pe site-ul Onlinesport.

Programul României în Grupa D este următorul:

  • Marţi, 21:15, România – Rusia, scor 21-21
  • Miercuri, 21:15, România – Islanda, scor 22-19
  • Vineri, 21:15, România – Muntenegru
Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza