Menu
0 Comments

Cele mai așteptate filme în ianuarie 2013

Anul 2013 se anunță unul extrem de bogat în apariții pe marile ecrane. Filme noi și pelicule care continuă poveștile de succes ale celor mai îndrăgite personaje vor încânta privirile celor mai pasionați dintre cinefili. Să vedem mai jos un top al celor mai așteptate filme în 2013.

The Last Stand

După meteoricul rol din Expandables 2 Arnold Schwarzenegger are mo nouă misiune. În rolul lui Ray Owens, un șerif dintr-un orășel aflat la granița cu Mexic, are sarcina de a-l opri pe un important răufăcător care tocmai ce a evadat din custodia poliției. Ce nu a reușit o armată de oameni special antrenați va reuși Ray Owens și gașca lui de prieteni. Alături de Arnold Schwarzenegger îi vom mai putea vedea la lucru pe Eduardo Noriega sau Forest Whitaker. Premiera filmului The Last Stand are loc la 18 ianuarie 2013. Premiera în România va avea loc pe 25 ianuarie.

A Good Day to Die Hard

John McLane revine în acțiune. De această dată personajul interpretat de Bruce Willis lasă Statele Unite pentru Moscova, unde va intra în contact cu fiul său Jack, un agent CIA aflat în misiune interpretat de Jay Courtney. A Good Day to Die Hard sau Die Hard 5 va avea premiera la 14 februarie 2013. În cinematografele din România va ajunge o zi mai târziu.

Broken City

Billy Taggart, interpretat de Mark Wahlberg, este un polițist angajat de noul primar al orașului, Nicholas Hostetler (Russell Crowe) pentru a investiga sub acoperire cu cine îl înșeală soția Catherine Zeta-Jones. După ce îi livrează pozele dorite, primarul Hostetler pune la punct un asasinat pe care apoi i-l pune în spate lui Taggart. Acesta din urmă ajunge să cunoască și povestea din celălalt unghi, dar lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par. Un thriller de acțiune cu o distribuție de excepție. Lansarea în Statele Unite are loc la 18 ianuarie 2013, dar pe marile ecrane din România va ajunge abia în 8 februarie.

Parker

L-ați mai văzut pe Jason Statham grizonat, cu ochelari de vedere și haine de preot? Cu siguranță că nu. Dar personajul Parker îl aduce pe îndrăgitul actor din seria Transportorul în ipostaza unui hoț profesionist care este tras pe sfoară chiar de oamenii lui cei mai apropiați. Cu o nouă deghizare și intrat într-un parteneriat primejdios cu o femeie (Jennifer Lopez) pe care nu o cunoaște prea bine, Parker este determinat să îndrepte lucrurile și să întoarcă balanța în favoarea lui. Răzbunarea este cruntă, iar relația dintre Parker și Leslie una explozivă. Lansarea în cinematografele din SUA are loc la 25 ianuarie, dar publicul din România trebuie să aștepte premiera până la 1 martie.

Hansel and Gretel Witch Hunters

Pe Jeremy Renner l-am văzut ultima dată în Bourne Legacy (2012) și nu s-a descurcat deloc rău. De această dată actorul american de 42 ani, vârstă pe care o va fi împlinit la 7 ianuarie, interpretează rolul lui Hansel, iar Gemma Arterton este sora lui, Gretel. Filmul este un fantasy de acțiune cu accente horror pe care amatorii genului îl vor gusta cu siguranță din plin. În SUA apare la 25 ianuarie, dar în România va putea fi urmărit începând cu 1 februarie.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.