Menu
0 Comments

Dispare HBO din grila de programe a RCS-RDS (?)

Chiar dacă informaţia este doar la stadiul de zvon, tendinţa manifestată în celelalte ţări unde operează Digi ne duce cu gândul că se va ajunge şi la noi la o astfel de situaţie.

HBO nu mai există de mult în grila Digi TV din Serbia şi Croaţia, iar recent au apărut zvonuri în presa online maghiară că Digi TV Ungaria ar putea scoate HBO din grilă de la 1 ianuarie 2013.

Potrivit link-ului de mai sus contractul între Digi TV Ungaria şi HBO expiră la 31 decembrie 2012, iar negocierile pentru prelungirea acestuia sunt în impas.

Astfel este posibil ca suita de programe HBO (HBO, HBO 2, HBO Comedy şi Cinemax) să dispară din oferta operatorului de televiziune prin cablu şi satelit, în locul acestora fiind promovat Digi Film.

Modelul nu ar fi unul nou pentru Digi TV, aceştia renunţând recent la contractul cu Discovery Networks pentru a oferi o mai bună vizibilitate propriilor posturi, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

Cum politica celor de la Digi TV se aplică treptat în fiecare ţară unde îşi desfăşoară activitatea, n-ar fi exclus ca şi abonaţii din România să se trezească în viitorul apropiat fără HBO, fie el şi plătit la un pachet suplimentar.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza