Menu
0 Comments

RCS-RDS a semnat un acord cu HBO și reduce tarifele de la 1 ianuarie

Compania de televiziune prin cablu și satelit RCS-RDS a semnat un acord cu HBO pentru prelungirea contractului scadent la 31 decembrie .

Acordul a fost semnat cu zece zile înainte de expirarea vechiului contract în contextul mai multor zvonuri care vorbeau de dispariția postului de filme din grila operatorului de cablu.

Chiar dacă partea oficialii români ai companiei mai sus amintite nu au precizat durata noului contract, presa maghiară de specialitate anunță o perioadă de trei ani pentru noul contract semnat cu HBO.

În altă ordine de idei, RCS-RDS a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă reducerea de la 1 ianuarie 2013 a tarifelor pentru toți abonații și regruparea posturilor în două mari pachete: analogic și digital.

Începând cu 1 ianuarie 2013, RCS & RDS are o nouă ofertă de televiziune prin cablu, respectiv două pachete TV, unul de televiziune analogică (pachetul Analogic), altul de televiziune digitală (pachetul Digital):

  • Analogic are până la 60 programe TV şi costă 25 lei lunar.
  • Digital are până la 100 canale TV cu sunet şi imagine digitale şi este în valoare de 29 lei. Pachetul Digital poate fi completat cu opţiunea Adult, în valoare lunară de 1 leu, opţiune care conţine canale pentru adulţi. Compania oferă primul echipament SD pentru recepţie digitală în custodie.

Cele două pachete noi înlocuiesc în oferta operatorului pachetul analogic de tip “Bază” şi pachetul digital “Extra” (respectiv pachetul format dintr-un abonament de bază completat cu extraopţiunea “Extra”).

În acord cu noua ofertă, abonaţii fostelor pachete digitale “Extra” şi ai extraopţiunii “Extra” vor beneficia în continuare de opţiunea Adult şi vor primi o reducere cu 2 lei a tarifului lunar, urmând să plătească 30 de lei în loc de 32 lei, începând cu decembrie 2012.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza