Menu
2 Comments

Sfaturi pentru a cumpăra o locuinţă în Bucureşti

Haven Hill EDIT 007

Este greu să alegeţi dintre ofertele cu apartamente de vânzare. Bucureşti este un oraş scump, dar oferă multe posibilităţi de realizare. În cotinuare sunt prezentate câteva sfaturi.

Dacă locul de muncă presupune multe călătorii sau vă impune să vă mutaţi în alte oraşe odată la câţiva ani, atunci cumpărarea unei locuinţe nu îşi are rostul.

Înainte de a căuta oferte cu apartamente în anunţuri imobiliare este bine să verificaţi istoricul de creditare. Dacă ştiţi că veţi obţine un punctaj mic al scorului de creditare, este bine să vă rezolvaţi problemele pentru a evita un refuz în acordarea creditului bancar.

Căutaţi locuinţe cu instituţii şcolare în zonă; verificaţi pe harta Bucureşti. Va fi util când în familie apar copiii. Dacă vreodată veţi dori să vindeţi locuinţa, puteţi creşte preţul datorită acestui avantaj.

Şeful ARB a anunţat că programul Prima Casă va continua şi în 2013, ceea ce este un avantaj pentru cumpărători.

Tags: , , , ,

2 thoughts on “Sfaturi pentru a cumpăra o locuinţă în Bucureşti”

  1. bogdan says:

    Un alt sfat bun pentru cumparator dar si pentru vanzator este sa verifice expertizele notariale care indica valoarea apartamentelor din Bucuresti. O forma simplificata a grilelor notariale se gaseste aici:

    http://notariat-tineretului.net/ghid-valori-imobiliare-apartamente-bucuresti-2012

    Cumparatorii s-ar putea sa fie mai fericiti decat vanzatorii la consulatarea preturilor din grila, dar asta este piata in momentula ctual.

  2. Catalin says:

    Este foarte important sa timen cont de aceste sfaturi, ne ajuta foarte mult in viata de zi cu zi.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.