Menu
0 Comments

Becali a mai făcut o ”victimă” în presă

Daniel Conţescu, şeful departamentului sport din cadrul publicaţiei Evenimentul Zilei, şi-a dat demisia după 15 ani de carieră pe motiv că nu a fost indulgent cu Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FC Steaua Bucureşti.

Vedeţi mai jos cum şi-a motivat Conţescu decizia pe contul său de Facebook:

După 15 ani la EVZ (a existat o singură întrerupere, în 2000, timp de șase luni), astăzi îmi dau demisia! Am fost retrogradat din funcția de ȘEF deoarece n-am executat un ORDIN: acela să fiu indulgent cu GIGI BECALI. M-a retrogradat o ANALFABETĂ (nu știe când trebuie scris cu 2 și când cu 3 de i etc). Au fost și alte situații neplăcute, așa că am considerat că trebuie să uit de faptul că am de plătit 1500 de lei lunar către bănci și că trebuie să redevin OM. 364 DE ZILE DIN AN SUNT O OMIDĂ. ÎNTR-O SINGURĂ ZI SUNT MÂNDRU DE MINE. Iar această zi este ASTĂZI.

Despre acest subiect s-a mai scris aici şi aici, iar sursele menţionate precizează că alături de Conţescu a mai demisionat şi adjunctul său Tavi Cojocaru, angajat de zece ani la Evenimentul Zilei.

Numele lui Gigi Becali nu apare pentru prima dată într-un asemenea scandal, pe surse patronul Stelei fiind şi la originea scoaterii din grila postului Sport.ro a emisiunii Pe Bune, în care de multe ori propietarul de Palat era ţinta ironiilor celor doi prezentatori. Am scris la vremea respectivă, dar au făcut-o şi alţii aici.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza