Menu
0 Comments

Cât costă noul Blackberry 10

În tentativa de a recupera clienţii plecaţi spre Samsung sau Apple, producătorul american Blackberry a lansat o nouă versiune a celui mai cunoscut sistem de operare pentru terminale cu tastatură querty, anunţă Realitatea .

Thorsten Heins, directorul general al BlackBerry a prezentat la New York două noi modele, Z10 şi Q10, ambele cu noul sistem de operare BlackBerry 10.

Noul sistem de operare BlackBerry 10 vine cu functii integrate pentru Twitter, Facebook, LinkedIn si Foursquare. Magazinul online BlackBerry World contine peste 70.000 de aplicatii, printre care Skype, Amazon Kindle, WhatsApp, SAP si Angry Birds, informează Yoda.

Terminalul Z10 va fi disponibil pe piaţa din Marea Britanie la operatorii Vodafone şi O2 încă din 31 ianuarie pentru preţuri pornind de la 534 de lire sterline fără abonament. Mai multe detalii despre preţurile din UK aici.

În Statele Unite Blackberry Z10 va fi comercializat de la 199 de dolari pentru abonamente de doi ani în reţelele locale AT&T, Verizon, T-Mobile şi Sprint.

Mai mult decât atât, Research in Motion, compania care produce telefoanele BlackBerry şi-a schimbat denumirea preluând numele celebrului smartphone.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza