Menu
0 Comments

Chasing Mavericks, un film despre pasiune, caracter şi prietenie

Mereu când îl văd pe Gerard Butler nu mă pot abţine să nu mă gândesc la 300-Eroii de la Termopile, unul dintre cele mai proaste filme realizate vreodată. Păcat de poveste.

În Chasing Maveriks, cea mai recentă peliculă cu Butler în prim plan lucrurile stau cu totul altfel, personajul Frosty interpretat decent, aş spune de Butler, este un surfer ajuns la maturitate, dar care îşi împarte existenţa între familie şi pasiunea pentru datul cu placa pe valuri.

Dar nu Butler este eroul principal al filmului, ci Jay Moriarity, un adolescent extrem de pasionat de surf aflat în căutarea marelui val. Şi pentru a fi pregătit de încercarea vieţii Jay intra intr-un program sever de antrenament alaturi de Frosty.

De aici decurge intreaga actiune a filmului, cu cei doi legand o trainica prietenie pe fondul propriilor probleme familiale.

În film mai joacă şi Abigail Spencer în rolul soţiei lui Butler, pe care la început am avut impulsul să o confund cu Danica Patrick din cursele americane pe patru roţi.

Filmul regizat de Michael Apted şi Curtis Hanson pune în realitate în scenă povestea vieţii lui Jay Moriarity cel real, un tânăr dispărut prematur dintre noi la doar 22 de ani.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza