Menu
0 Comments

Romtelecom a scos posturile Pro TV din grila de programe

Negocierile dintre Romtelecom şi Pro TV au eşuat astfel că la miezul nopţii de 3 ianuarie 2013 toate posturile trustului Mediapro au ieşit din grila de programe a reţelei Dolce, aşa cum Ecronicar.ro a anticipat aici.

În locul canalelor Pro TV, Pro TV HD, Pro TV Internaţional, Acasa TV, Acasa TV HD, Acasă Gold, Pro Cinema, MTV, VH1, Sport.ro şi Sport.ro HD cei de la Romtelecom au postat următorul mesaj prin care aduc la cunoştinţa abonaţilor decizia modificării grilei:

Cel mai important pentru abonaţii Romtelecom este că posturile trustului Mediapro vor fi înlocuite cu alte posturi de cea mai bună calitate.

Romtelecom plusează chiar şi, spre exemplu, în loc de Sport.ro, oferă la liber Eurosport HD pentru abonaţii cu receptoare High Definition (2 euro în plus la abonament), ceea ce înseamnă că vom avea evenimente sportive de top la cea mai înaltă calitate audio-video. În mod normal pentru a recepţiona Eurosport HD era nevoie de un upgrade de abonament la pachetul HD. Încă mai este nevoie de acest abonament suplimentar, cel puțin în cazul abonaților la platforma IPTV.

După un apel la 1930 și un reset aplicat receiverului în noua grilă Dolce IPTV au apărut zece posturi noi mai puțin Eurosport HD care este amintit și în comunicatul oficial al celor de la Romtelecom.

Vedeți aici cum arată noua grilă a Dolce IPTV după reorganizarea din 3 ianuarie 2013.

În locul VH1 va fi introdus MTV Hits, iar Pro Cinema şi toate canalele telenovelistice Acasă vor fi înlocuite cu HBO, HBO Comedy, Comedy Central şi BBC Knowledge.

De reţinut că Pro TV va fi transmis în continuare pe platformele IPTV și CATV în conformitate cu principiul must carry.

 

Tags: , , , , , , ,

1 thought on “Romtelecom a scos posturile Pro TV din grila de programe”

 1. geflomedia says:

  Cand o platforma DTH scoate din grila un program care emite si HD, codat pana in dinti, la pachet duce direct la faliment rapid al operatorului DTH.
  Avem 2 programe tari….hbo, hbo comedy?????va asigur ca in maxim 3 luni dispar aceste programe.
  Noi avem o problema.
  Suntem romanasi, ne injuram.
  Daca apar posturi tv romanesti pe satelit (multe, nu conteaza calitatea)avem telecomanda si putem schimba acel program.
  Dolce stiu ei ce au facut in trecut.
  Un anume operator dth a fost sparta norma de codare ( cine se afla in spatele acelor meseriasi?) sa fie rromtelefon dolce? nu cred…cum sa faca dolce asa ceva….Aveti dreptate, mediaprostv au fumuri multe pe cos dar sa vezi ce ard creditorii pe dolce.
  Eu nu le urez celor de la rromtelefon un faliment rapid ..Nu respecta un contract semnat intre parti (nu au informat clientul de intentia lor cu 30 de zile inainte ).
  Falimentul vine in maxim 40 zile cand abonatul nu numai ca va rezilia contractul de tv, voce, net dar nu va plati pur si simplu.
  Clientii sunt sfatuiti sa faca plangere la ANRPC (protectia consumatorului) sa vedeti ce si-o iau in bot cei de la dolce.
  Cei care sunt pro dolce o parte sunt din tabara lor ori nu stiu miscarile dth

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.