Google Plus a depăşit 100 milioane de unici pe lună

Google Plus

Reţeaua de socializare Google Plus creşte încet dar sigur şi a ajuns la peste 100 milioane de vizitatori unici pe lună potrivit datelor furnizate de comScore.

Google Plus a atras în luna octombrie a anului 2012 nu mai puţin de 105 milioane de utilizatori unici, faţă de 65 milioane cât înregistrase în aceeaşi perioadă cu un an în urmă.

Prin comparaţie Facebook a avut în octombrie 882 milioane de unici, în creştere cu 12 procente faţă de octombrie 2012, reţeaua de microblogging Twitter a ajuns la 183 milioane de utilizatori unici, iar LinkedIn a înregistrat 162 milioane de unici.

La capitolul utilizatori pe platformele mobile Google Plus se află încă la mare distanţă de rivalul Facebook, raportul fiind net în favoarea reţelei înfiinţate de Mark Zuckerberg (91.3 milioane de utilizatori faţă de 7 milioane cât are Google Plus).

Potrivit ultimelor cifre date publicităţii de Google în decembrie 2012, reţeaua de socializare Google Plus a ajuns la 500 milioane de membri dintre care 135 milioane sunt activi în fiecare lună.

5 years ago

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza