Letty revine în Fast & Furious 6

Aşa cum producătorii francizei Fast & Furious au arătat la finalul peliculei Fast Five, lansată în 2012, Michelle Rodriguez, alias Letty, revine în Fast & Furious 6 care va apărea în primăvara acestui an.

Confirmarea revenirii lui Letty în film, deşi din a patra parte am înţeles cu toţii că aceasta şi-ar fi pierdut viaţa în timpul unei curse pe patru roţi, a fost oferită chiar de producători, aceştia lansând pe piaţă o poză care o înfăţişază pe Letty alături de Dom Toretto (Vin Diesel).

Primul trailer al filmului Fast & Furious 6 va fi lansat la 3 februarie în timpul Super Bowl-ului, finala Campionatului de Fotbal American (NFL).

Vestea bună care vine din partea producătorilor este că, după încasările record de peste 600 milioane de dolari făcute cu Fast Five, franciza va continua cu cel puţin alte două noi filme.

Aceasta în condiţiile în care s-a anunţat deja de două ori finalizarea seriei. Potrivit informaţiilor din lumea filmului, Jason Statham, celebru pentru rolul principal din seria Transportorul, a refuzat să joace rolul personajului negativ din seria 7 a Fast & Furious.

5 years ago

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza