Menu
0 Comments

Lewis Hamilton revine la Top Gear în sezonul 19

The British Grand Prix at Silverstone

Fanii emisiunii Top Gear şi ai Formulei 1 deopotrivă au toate motivele din lume să fie bucuroşi după ce producătorii showului britanic de televiziune au anunţat că Lewis Hamilton va fi din nou invitatul lui Jeremy Clarkson.

Provocarea lui Hamilton va fi una pe măsura renumelui său în Regatul Unit, fostul campion mondial încercând să doboare recordul stabilit de Sebastian Vettel între piloţii de Formula 1 care au apărut la Top Gear.

Apariţia lui Hamilton la Top Gear este programată în episodul patru din noul sezon 19 care va fi difuzat la 17 februarie pe BBC.

Lewis Hamilton ocupă locul şase într-un clasament al piloţilor de Formula 1 care au parcurs un tur cronometrat la Top Gear.

Noul pilot de la Mercedes a fost înregistrat în 1:44.7 în condiţii de ploaie şi ulei, fiind mai lent cu şapte zecimi decât Vettel.

Ultimul pilot de Formula 1 invitat la Top Gear şi care a testat modelul Suzuki Liana a fost finlandezul Kimi Raikkonen, dar acesta nu a scos un timp mai bun de 1:46.1 în condiţiile unei piste inundate de apă.

Sursa foto

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza