Menu
0 Comments

Phil Taylor, campion mondial la Darts pentru a 16-a oară în carieră

Performanță impresionantă din partea englezului Phil Taylor care a cucerit la Alexandra Palace din Londra al 16-lea său titlu mondial în Darts.

Condus în finală de tânărul olandez Michael van Gerwen (23 ani) cu 4-2, Taylor a câștigat cinci frame-uri la rând și a devenit astfel primul om care a ridicat deasupra capului trofeul Sid Waddell.

În vârstă de 52 ani, Taylor a fost protagonistul unui moment controversat după semifinala câștigată în fața lui Raymond van Barneveld, cu 6-4.

Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iar faptul că familia a fost alături de mine și m-a urmărit a făcut ca această noapte să fie și mai specială (Phil Taylor)

Deranjat de afirmațiile făcute de van Barneveld înaintea meciului, Taylor a fost la un pas de sări la bătaie contra oponentului său, doar intervenția promptă a forțelor de securitate calmând spiritele.

Taylor a revenit o zi mai târziu și a cerut scuze pentru comportamentul său pe care l-a catalogat ca fiind ”dizgrațios”.

Pentru victoria de la Alexandra Palace în conturile lui Phil Taylor au intrat 200.000 de lire sterline, în timp ce finalistul van Gerwen s-a mulțumit cu ”doar” 100.000 de lire sterline.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza