Menu
0 Comments

Premiera sezonului trei din Spartacus: War of the Damned

Sentimente contradictorii pentru fani serialului Spartacus produs de Starz. Pe de-o parte este bucuria revenirii gladiatorilor conduşi de Spartacus, iar pe de altă parte nostalgia că sezonul care debutează la 25 ianuarie va fi şi ultimul. După acesta va cădea cortina peste un serial de mulţi adulat, de alţii contestat, dar în cea mai mare măsură apreciat.

Pentru a înţelege despre ce va fi vorba în Spartacus: War Of The Damned trebuie să ne întoarce puţin în timp. Mai precis în finalul sezonului doi, Spartacus: Vengeance, când gladiatorii eliberaţi din sclavie şi-au impus voinţa prin luptă în faţa legiunilor conduse de Gaius Claudius Glaber.

La luni bune după înfrângerea celui care l-a adus în robie pe Spartacus, în continuare interpretat de Liam McIntyre ca şi în sezonul doi, armata sclavilor tot mai numeroşi repurtează victorii după victorii în faţa trupelor romane.

În acest nou sezon Spartacus îşi concentrează eforturile pentru îndeplinirea idealului de a distruge Roma din temelii, iar pentru a-şi duce la îndeplinire obiectivul se sprijină pe generalii săi loiali, Crixus (Manu Bennett), Gannicus (Dustin Clare) şi Agron (Dan Feuerriegel).

Naevia (Cynthia Addai-Robinson), cea care a puc capăt prezenţei lui Ashur în film la finalul sezonului doi, continuă să lupte cu dârzenie alături de Crixus, iubirea vieţii ei, în timp ce Gannicus rămâne acelaşi personaj care trăieşte viaţa mereu periculos. De această dată eroul principal din sezonul intermedias Gods of the Arena împarte patul cu periculoasa Saxa (Ellen Hollman), una dintre sclavele eliberate de Spartacus din portul Napoli în sezonul anterior.

După umilinţa suferită de suficientul Glaber, care a plătit cu propria viaţa îngâmfarea de a subestima forţa sclavilor conduşi de Spartacus, Roma îl propune drept înlocuitor al acestuia pe Marcus Crassus, interpretat de Simon Merrells, un abil politician şi fin strateg care refuză să comită aceleaşi erori ca predecesorul său.

Producătorii anunţă un final de sezon şi serial epic, cu o luptă aşa cum nu s-a mai văzut pe micile ecrane.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.