Menu
0 Comments

Suleyman Magnificul a revenit la Kanal D cu sezonul doi

Suleyman Magnificul, serialul care a stabilit noi recorduri de audienţă şi care în toamnă a surclasat emisiuni cu pretenţii  revine din 14 ianuarie la Kanal D cu sezonul al doilea.

Pasionaţii genului nu au voie să lipsească din faţa micilor ecrane luni şi marţi de la ora 20 pentru a nu pierde firul poveştii din jurul lui Suleyman, al zecelea sultan al Imperiului Otoman care s-a născut în 1494 şi a s-a stins din viaţă în septembrie 1566.

Hurrem își simte tot mai periclitată poziția de favorită, lupta dintre ea și Ibrahim se ascute, în timp ce sultanul e tot mai suspicios cu oamenii săi de încredere. Isabella Fortuna, prințesa Castiliei ținută ostatică între zidurile bine apărate ale Palatului Sultanilor, devine din ce în ce mai plăcuta privirii lui Suleyman, dar și ținta urii devastatoare a sultanei Hurrem. Dragostea dintre Ibrahim Pașa și Hatice trece prin tot mai multe încercări, generate atât de misiunile lui Ibrahim în teritorii îndepartate, cât și de însingurarea acestuia, scrie Evenimentul Zilei.

Serialul a generat critici vehemente în Turcia, unde însuşi premierul Recep Erdogan s-a exprimat critic referitor la unghiul de abordare al producătorilor asupra vieţii sultanului Suleyman: ”Îi blestem şi condamn pe realizatorii acestui serial”.

În opinia lui Erdogan serialul prezintă viaţa lui Suleyman Magnificul dintr-o perspectivă eronată, punându-se un accent exagerat pe viaţa personală a acestuia şi mai puţin pe aspectele politico-militare.

Publicul din România a urmărit până acum primul sezon al serialului (30 episoade), iar din 14 ianuarie Kanal D continuă povestea cu sezonul al doilea. În total filmul are trei sezoane (80 episoade).

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza