Menu
0 Comments

Trouble with the Curve – Un film cu şi despre căutătorii de talente din baseball

Lansat în Statele Unite la 21 septembrie 2012 în regia lui Robert Lorenz, Trouble with the Curve este genul de film pe care îl poţi urmări pentru relaxare la finalul unei zile de lucru, în weekend cu prietenii sau pur şi simplu dacă eşti curios să-i vezi la lucru pe Clint Eastwood şi Justin Timberlake.

Trouble with the Curve introduce privitorul în viaţa căutătorilor de talente din baseball-ul american de colegiu, iar personajul Gus interpretat cu măiestrie de Clint Eastwood prezintă tocmai un astfel de scouter. ”Cine nu are bătrâni, să-şi cumpere!”. Astfel se poate descrie în câteva cuvinte poziţia lui Clint Eastwood în acest film. Încăpăţânat, de modă veche, bazat pe experienţă şi intuiţie, personajul Gus reuşeşte să-şi ducă la capăt misiunea alături de fiica lui, frumoasa Amy Adams, şi de fostul jucător de baseball Justin Timberlake.

Accidentat chiar la începutul carierei în timp ce evolua pentru celebra Boston Red Sox, personajul Flanagan îndeplineşte la rândul său rolul de scouter pentru a obţine un post de comentator al meciurilor de baseball.

Pe lângă urmărirea unui jucător de top la nivel de colegiu, între Flanagan şi Mickey se dezvoltă la foc mic o frumoasă poveste de dragoste.

Nu trebuie să aveţi cunoştinţe despre baseball pentru a vă prinde în povestea acestui film de nota 6.7 pe IMDB, ci trebuie doar să urmăriţi cu răbdare firul narativ al dramei.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza