Menu
0 Comments

Bear Grylls revine la Discovery Channel

Celebrul şi îndrăgitul realizator britanic Bear Grylls va putea fi urmărit din nou la lucru în lupta pentru supravieţuire la postul Discovery Channel, anunţă Hollywood Reporter.

La mai puţin de un an distanţă de la încetarea colaborării cu reţeaua de documentare Discovery, Grylls revine în prim plan cu o nouă emisiune care se va intitula Bear Grylls: Ultimate Survival.

În noua emisiune Grylls va aduce în atenţia publicului poveştile reale ale unor oameni care s-au aflat în situaţii limită şi care au reuşit să supravieţuiască diverselor încercări.

Rolul lui Grylls va fi acela de a se pune în pielea personajelor principale şi de a reconstitui momentele dificile prin care acestea au trecut. Astfel, Grylls va încerca să supravieşuiască după o prăbuşire cu avionul în inima Amazonului, să treacă de crevasele din Alpii Europeni sau să învingă arşiţa din deşertul saharian.

”Sunt super încântat să lucrez din nou cu Discovery, canalul unde a început aventura emisiunii Man vs Wild. Noul program este o evoluţie a precedentului, iar scopul este de a reconstitui întâmplări reale şi de a arăta cum se poate supravieţui în situaţii limită cu un know how potrivit”, a declarat Bear Grylls.

Discovery a comandat pentru început şase episoade a 60 de minute fiecare.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza