Menu
0 Comments

Dolce Sport va transmite Serie A şi Ligue 1

[slideshow_deploy id=’18362′]Romtelecom a pregătit o surpriză abonaţilor săi pe segmentul TV prin achiziţionarea drepturilor de televiziare a meciurilor de fotbal din campionatele Italiei şi Franţei.

Negocierile au fost îndelungate, grele, dar până la urmă cei care vor beneficia de pe urma acestor demersuri sunt abonații Dolce. Digisport este într-o situație delicată, deoarece sunt șanse minime ca posturile de televiziune ale RCS&RDS să mai transmită din sezonul viitor cele două campionate, anunţă Ziarul de Sport.

Anunţul oficial va fi făcut de Dolce Sport în primul jurnal de sport al dimineţii de marţi (ora 9:30).

Dolce Sport a achiziţionat drepturile TV pentru meciurile din campionatele de fotbal ale Italiei şi Franţei, până în vara lui 2015. Serie A şi Ligue 1, două dintre cele mai puternice competiţii interne din Europa, îşi fac loc astfel în grilele Dolce Sport. (sursa)

Programul primului weekend cu fotbal european la Dolce Sport arată astfel:

Vineri: Milan – Parma, pe Dolce Sport 1, de la 21.45
Sâmbătă: Brest – Ajaccio, pe Dolce Sport 2, de la 21.00
Sâmbătă: Roma – Juventus, pe Dolce Sport 1, de la 21.45
Duminică: Fiorentina – Inter Milano, pe Dolce Sport 1, de la 21.45
Luni: Siena – Lazio, pe Dolce Sport 1, de la 21.45

Sursa citată mai sus anunţă că Romtelecom nu se opreşte aici şi negociază intens preluarea altor campionate precum cel al Germaniei şi Turciei, dar şi a mai multor discipline de peste ocean, mai precis NHL şi NASCAR.

Dacă Bundesliga se mai vede în România pe Eurosport 2, iar pasionaţii hocheiului din NHL sunt răsfăţaţi de Sport 1 cu un meci pe noapte, NASCAR-ul ar fi cu adevărat o lovitură pentru iubitorii motorsportului.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.