Menu
0 Comments

Zorin OS Lite 6.2 a fost lansat

Sistemul de operare Zorin, varianta Lite, a ajuns la versiunea 6.2, ceea ce în realitate nu înseamnă altceva decât actualizarea pachetelor după ultimul update primit de Lubuntu 12.04.2.

Pentru cei mai puţini familiarizaţi cu lumea sistemelor de operare Linux, Zorin OS Lite este o distribuţie de Linux bazată pe Ubuntu şi care propune utilizatorului mediul desktop LXDE.

De aceea, Zorin OS Lite este recomandat pentru computerele de generaţie mai veche sau a celor cu putere mai redusă. Pentru a vă da un exemplu în acest sens, Zorin OS Lite pur şi simplu ”zboară” pe un netbook cu procesor Intel Atom de 1.6 GHz şi doar 1 GB RAM.

Pe lângă pachetele solide ale Ubuntu şi interfaţa LXDE, dezvoltatorii Zorinului aduc câteva opţiuni în plus cum ar fi Zorin Look Changer, prin care desktopul poate fi adaptat în funcţie de dimensiunea ecranului, Zorin Internet Browser Manager (care oferă posibilitatea selectării programul dorit pentru navigarea pe Internet) sau Zorin OS Lite Extra Sofware.

Zorin OS Lite 6.2 este un LTS la fel ca şi versiunea precedentă şi se bucură de suportul pachetelor Ubuntu până în aprilie 2017.

Descărcaţi Zorin OS Lite 6.2 de aici

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza