Menu
0 Comments

Cum s-a apucat Chef Cătălin Scărlătescu de gătit

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei maeştrii bucătari care jurizează la MasterChef, emisiunea culinară cu cea mai mare audienţă din România.

Exigent, critic, sarcastic, dar şi cu un ridicat simţ al umorului, Chef Cătălin Scărlătescu este cu adevărat un personaj când vine vorba de gătit, dar ca orice om şi în cazul său a existat un început.

Cu siguranţă mulţi dintre telespectatorii reality show-ului difuzat în fiecare marţi seara (20:30) de PRO TV s-au întrebat cum a început Cătălin Scărlătescu aventura în gastronomie.

Răspunsul l-a oferit chiar el într-un interviu acordat site-ului Eva.ro:

”Îmi amintesc că prima dată când am gătit singur se întâmpla în vacanţa de iarna din ’85, în Braşov. Într-una din zile am rămas singur în casă şi nu era nicio mâncare gătită în frigider, aşa că m-am decis să-mi sun bunica la Constanţa să mă ajute cu un sfat. După un mic inventar al frigiderului, am decis împreună să gătesc mâncare de cartofi cu pui (era de bine la vremea aceea). Ea m-a coordonat pe parcursul acestei prime mele aventuri culinare”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu pentru sursa mai sus amintită.

Mai multe amănunte pe site-ul Eva.ro

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza