Menu
0 Comments

DTM se vede la Digi Sport în 2013 şi 2014

Campionatul German de Turisme (DTM) va fi transmis în următoarele două sezoane pe canalele Digi Sport, au anunţat comentatorii de la Formula 1 în timpul sesiunii secunde de antrenamente libere de la Melbourne.

Postul Digi Sport răspunde astfel cerinţelor publicului din România, care în ultimii ani a fost văduvit de prezenţa super bolizilor germani de pe micile ecrane.

DTM a mai fost transmis în România de Sport Klub, TV Sport (actualul Sport.ro) şi Motors TV.

Noul sezon din DTM debutează la 5 mai cu etapa de pe Hockenheimring, iar în total numără zece etape. Patru dintre acestea sunt programate în afara Germaniei, la Brands Hatch, pe rebotezatul Red Bull Ring din Austria, la Moscova şi pe traseul olandez de la Zandvoort.

Deşi Ralf Schumacher s-a retras recent din activitate, de la startul noului sezon nu vor lipsi nume importante din motorsport precum fostul campion mondial de turisme Andy Priaulx, precum şi experimentaţii Gary Paffett, Matthias Ekstrom, Jaime Green, Timo Scheider, Bruno Spengler sau Mike Rockenfeller.

La startul ediţiei din acest sezon se va alinia şi Timo Glock, fostul pilot de Formula 1, care după despărţirea de Marussia a semnat cu BMW Team MTEK.

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.