Menu
0 Comments

GSP TV a renunţat la Recursul Etapei

Cel mai vechi talk-show de televiziune dedicat sportului rege nu se va mai vedea, cel puţin pentru un timp, la televizor după ce postul GSP TV a renunţat la difuzarea acestuia.

Decizia oficialilor postului deţinut de trustul Intact vine în contextul în care GSP TV a hotărât să se concentreze pe transmisii sportive și să renunțe la zona talk-show. De altfel, în intervalul emisiunii Recursul etapei, duminică seara, va fi programat un meci din Campionatul Portugaliei, informează Paginademedia.ro

Ovidiu Ioaniţoaia a lansat primul talk-show de televiziune dedicat fotbalului la Canal 31, post tematic de sport pe care s-a ridicat în 1995 actualul Pro TV, iar emisiunea se numea la vremea respectivă Procesul Etapei.

După trecerea echipei Ovidiu Ioaniţoaia/Cătălin Tolontan de la vechiul ProSport la Gazeta Sporturilor şi implicit în cadrul trustului Intact, emisiunea şi-a schimbat numele în Recursul Etapei, vechea denumire aparţinând Mediapro.

Recursul Etapei a fost difuzat de-a lungul timpul la Antena 1, Antena 2 şi în ultimii ani la GSPTV în fiecare seara de duminică.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.