Menu
0 Comments

Samsung Galaxy S3 şi Iphone 5 în oferta Digi Smart Mobil a celor de la RCS-RDS

Compania RCS-RDS a modificat tarifele la telefoane mobile şi abonamente Smart după introducerea în ofert Digi Smart Mobil a două noi modele de top. Este vorba de Samsung Galaxy S3 şi Iphone 5, care momentan însă sunt valabile doar pe hârtie.

Chiar dacă oficial noile tarife nu au fost confirmate de RCS-RDS, dacă sunaţi la discpeceratul central veţi afla că noile terminale ”vor fi disponibile cât mai curând posibil”.

De altfel cei de la RCS-RDS şi-au obişnuit deja clienţii cu oferte existente doar pe hârtie. Spre exemplu, într-un centru comercial precum Cora sau Auchan, am dat două exemple la întâmplare şi pe care le-am testat, dacă întrebi la punctele comerciale RCS-RDS despre ofertele Digi Smart Mobil, oferte care de altfel se află în locuri foarte vizibile, ti se va răspunde că nu au pe stoc telefoanele şi nu se ştie când vor fi aduse altele.

Cu alte cuvinte se repetă povestea decodoarelor HD sau a stick-urilor de internet mobil, pentru achiziţionarea cărora trebuia să ai un noroc similar celui de la 6 din 49.

Vestea bună e că, după ce a trecut nebunia decodoarelor HD, acum se găsesc la toate centrele şi chiar eşti întrebat dacă nu cumva eşti interesat de un astfel de dispozitiv.

Spre exemplu, în cazul meu a trebuit să aştept şase luni de zile pentru a intrat în posesia unui decodor HD, şi asta după ce am sunat la dispecerat de mai multe ori, am fost trecut pe o aşa zisă listă de ”sesizări”, până într-o zi când am fost sunat de o reprezentantă RCS-RDS şi întrebat dacă mai vreau celebrul decodor.

Între timp îmi schimbasem televizorul dintr-un HD Ready într-un Full HD cu tuner DVC/T încorporat şi nu mai aveam nevoie de decodorul lor decât pentru eventual HBO HD şi Digi Film HD, dar m-am hotârât să-l iau de dragul aşteptării îndelungate.

Aşa se va întâmpla probabil şi cu telefoanele de tip smartphone. În cel mai scurt timp Samsung lansează Samsung Galaxy S4, iar RCS-RDS are în ofertă S2 şi nici acesta nu ajunge la clienţi atunci când vor aceştia.

Interesant este că pe site-ul Okazii există numeroase oferte (n.r. – 42 de la număr, ceea ce chiar reprezintă o cantitate importantă) de S2-uri sub titlul ”Lichidare Stoc” sau ”Ultimele bucati”, telefoane noi nouţe livrate sub preţul pieţei şi, aici e partea interesantă, care pot fi predate personal culmea în Oradea, centrul de operaţiuni al celor de la RCS-RDS.

Poate cineva din cadrul companiei ar trebui să facă o cercetare în interior pentru a vedea dacă nu cumva telefoanele care există în ofertă doar pe hârtie şi care ”nu se ştie când mai apar” pentru cei interesaţi, sunt aceleaşi vândute pe internet ”noi nouţe sigilate în ţiplă”.

Până la apariţia terminalelor în magazine să vedem cum arată oferta Digi Mobil Smart :

oferta digii

Sursa oferta

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.