Menu
0 Comments

Samsung Galaxy S4 a fost lansat oficial

După multe săptămâni şi luni de speculaţii, aşa zis scurgeri de informaţii pe diverse site-uri chinezeşti de specialitate şi multe alte comentarii, gigantul sud-coreean a lansat oficial la New York modelul Samsung Galaxy S4.

Noul terminal al celor de la Samsung vine în completarea lui Samsung Galaxy S II, lansat în 2011, şi mai ales a lui Samung Galaxy S III, care a apărut pe piaţă în 2012.

Samsung Galaxy S4 reprezintă pasul următor realizat de fabricanţii de telefoane mobile atât prin aspectul său impresionant (5 inch display Super Amoled de 441 ppi), cât şi ca performanţă (2 GB RAM) sau dotări (13 MP camera frontală/2 MP camera secundară).

La toate acestea se adaugă o baterie de 2600 mAh, care cel mai probabil va mai îndulci din coşmarul oricărui posesor de smartphone când vine vorba de autonomia bateriei.

Înzestrat cu o memorie RAM de 2 GB DDR3, Samsung Galaxy S4 vine în trei variante de memorie internă: 16 GB, 32 GB şi 64 GB.

Printre alte inovaţii aduse de Samsung Galaxy S4 se numără şi posibilitatea de a răspunde vocal la mesaje text în timp ce te afli la volan sau conectarea la TV prin HomeSync.

Pentru mai multe detalii tehnice apăsaţi aici.

Ca o primă impresia aşa spusă la prima vedere, noul Samsung Galaxy S4 este spectaculos, reprezintă vârful tehnologiei în materie de smartphones şi nu încape decât în buzunarele exterioare de la haină sau la interior. Aşadar doritorii trebuie să-şi comande pantaloni cu buzunare mai generoase dacă vor să-şi achiziţioneze noul model.

Vedeţi mai jos o galerie foto a celor mai importante caracteristici pe care le comportă Samsung Galaxy S4:

 

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.